sadsad x
asdasd

Blog

HALININ KALİTELİ OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR?

28 Şubat 2023

Halı satın alınırken tercih edilen ürünün kalitesinden emin olmak tüketicilerin ortak endişesidir. Ancak yüksek kalitedeki bir halıda bulunması gereken belli başlı nitelikler dikkate alınarak bu endişe giderilebilir. Böylelikle halının maddi değerinin yanında kullanım ömrü ve kullanışlılığı ile ilgili de fikir elde edilebilir.

ETNİK HALI NEDİR?

28 Şubat 2023

El dokuma halılar, dünya kültürleri arasında önemli bir yere sahiptir ve farklı coğrafyalarda yaşayan insanlar tarafından yaratılmıştır. Bu halılar, etnik dokumalar olarak da bilinir ve sadece bir zemin kaplama malzemesi olarak değil, aynı zamanda sanatsal eserler olarak da görülebilir.

Nostalji Sevenlere Özel Kategori Vintage ve Retro Desenli Halılar

05 Aralık 2022

Outlet Halılar

05 Aralık 2022

Mavi Renk Halılar

05 Aralık 2022

Yeni Sezon Halı Modelleri

05 Aralık 2022

Post Halı Kullanışlı mı?

02 Eylül 2022

Ev dekorasyonunda son yıllarda oldukça popüler olan post halılar kullanım alanlarında oldukça farklı ve estetik etkiler yaratıyor. Peki post halılar kullanışlı ve uzun ömürlü ürünler midir? Sorularının yanıtını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Post ve peluş halılar, standart ve klasik halı tasarımlarından sıkılıp farklı görünümler arayanlar için ideal ürünlerdir. Düzenli yapıdaki, uzun tüyleri oldukça yumuşaktır. Aynı zamanda ısı yalıtımı açısından da oldukça etkili ürünlerdir.

Shaggy Halı Nedir ?

25 Ağustos 2022

Shaggy Halı Nedir ?

Tüm halıların belirli bir hav yüksekliği vardır. Bu halının üzerinde bulunan ipliklerin en uç noktasının halı zemininden uzaklığı hav yüksekliği olarak tanımlanır. Bazı halılarda iplikler oldukça uzunken bazılarında çok kısa bitebilir. Hav yüksekliği 3 ila 6 cm. arasında değişen halılara Shaggy halı denir.

Shaggy halılarda iplikler düzensiz dağınık olarak bulunur. Bu durumun sebebi iplerin çok uzun olmalarıdır. İplikler rastgele bir yöne eğilir. İpliklerin kalınlığı da her zaman diğer modellerden sık ve fazladır.

Halıdaki Lekeler Nasıl Çıkarılır?

25 Ağustos 2022

Halılarınızdaki zorlu lekeler nasıl çıkar?

Yorucu bir günün sonunda bir fincan kahve ile rahatlarken yapmak isteyeceğiniz son şey dökülen kahvenizin tüm tadınızı kaçıracak zorlu lekesi çıkarmaktır. Halılarımıza maalesef çok dikkat etsek de beklenmedik şeyler dökülür ve bulaşır. Bu durumda yapılabilecek en iyi şey hızlı hareket etmek ve lekeleri halıya işlemeden nasıl çıkarabileceğinizi bulmak olacaktır. Bu sebeple hızlı hareket ederek pratik bir şekilde lekeleri çıkarabileceğiniz bazı etkili ve kolay yöntemleri sizlerle paylaşacağız.

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

24 Ağustos 2022

Küçük Balkonlar İçin Dekorasyon Fikirleri

Balkonlar, açık ve temiz havanın keyfini ev konforunda çıkarabileceğiniz alanlardır. Fakat özellikle yeni yapılan binalardaki balkonlar genelde dar ya da küçük, pek çok kişinin şikâyetçi olduğu bu konu yine de balkonlarımızda şık ve rahat görünümler yakalamamıza engel değil. Doğru fikirler ve ürün seçimleriyle küçük balkonlarınızda bile harika görünümler yaratabilirsiniz.

1 2
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.